Aug 262013
 

Descripció:

Desapareguda en edificar-se la zona.

Alçada en metres: 220
Recorregut a l’excursió de recerca: R19

Segons Miquel Tormos, la font està desapareguda ja que ara és un immoble de pisos al carrer Josep Maria Jujol al costat d’una escala que duu al carrer Maduixer. Aquesta font havia estat un jardí poblat de frondosos arbres i quantitat de flors i era una de les més visitades pels barcelonins. A l’aigua li trobaven valors medicinals. Hi havia una planta embotelladora on s’envasava per vendre-la a la ciutat.
A principis de l’any 2000 es va procedir a la neteja del bosc dels voltants de la font tot talant arbres i fent malbé tot l’entorn. Poc temps després es va fundar l’Associació de veïns i amics de la font de Vall-Parc.
http://perso.wanadoo.es/vallpar/index.htm
A la seva  pàgina web es troba un follet explicatiu de l’activitat portada a terme al manantial de Vall-Par des dels anys 20.
En pocs anys es va urbanitzar tot al voltant de la font.

Home » F078-Font de Vall Par o del Falcó » 078-Font de Vall Par o del Falcó

 

Sorry, the comment form is closed at this time.