Aug 222013
 

Descripció:

Està situada a un extrem de la gran esplanada de terra. El frontal té forma de prisma, amb la part posterior coberta per un munt de pedres, d’on surt el tub que raja aigua abundant a una bassa al nivell de terra. A la dreta i a l’esquerra hi ha una paret de pedres soltes a les quals una malla metàl•lica dóna la forma de dos llargs bancs que es fan servir per asseure-s’hi. És de fàcil accés des de l’aparcament proper.
(Fotos del 08.10.2005)

Recorregut en les excursions de grup:  E05
Recorregut a l’excursió de recerca:  R01

Home » F125-Font de la Mandra » 125-Font de la Mandra
Vista general de la font.
Vista general de la font.
Imatge de la bassa i el tub.
Imatge de la bassa i el tub.
Imatge del tub.
Imatge del tub.

Sorry, the comment form is closed at this time.